Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr.

Herbal Heaven Örtschampo

59.00kr189.00kr

Herbal Heaven är ett drygt ekologiskt örtschampo som skämmer bort ditt hår och hårbotten. Schampokaka med infusion av brännässla, ringblomma och hibiskus. Stärker hårbotten och ger håret glans. Handgjord på naturliga och ekologiska ingredienser för ett friskt och starkt hår. Att inte förväxla med vanlig tvål.

Dessutom med återvinningsbar förpackning. En kaka motsvarar flera flaskor flytande schampo på 250 ml styck. Plastminimera. Vi tänker på miljön.

Vegansk.

 

Nollställ

- +

Beskrivning

Örtinfusion (starkt te) innehållande brännässla, ringblomma och hibiskus som stärker och vårdar hårbotten samt tillför glans.

Exklusiv kallpressad arganolja och kakaosmör som tillför fukt och näring. Grön fransk lera som verkar djuprengörande för hårbotten och avlägsnar orenheter från stråna på ett skonsamt sätt.

Schampot ligger på samma pH värde som hårstråna och hårbotten för att verka så snällt som möjligt. Ingen surskölj behövs då schampot ligger på rätt pH för hårbotten och hår. Färgar du håret så kan du vara lugn. Bevarar färgen tack vare rätt pH och att det är sulfatfritt.

Förvaras i normal rumstemperatur. Låt torka mellan användningarna.

Hårtyp: Alla hårtyper, speciellt torr och känslig. För barn under 3 år.

Instruktion: Blöt upp schampokakan i några sekunder så att ingredienserna lättare frigörs. Massera in schampot i blött hår och fördela jämnt med fingrarna. Tvätta två gånger. Skölj väl.

Ingredients: Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua (Herbal infusion), Lauryl Glucoside, Illite, Argania Spinosa Kernel Oil*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Calendula Officinalis Flower*, Urtica Dioica*, Hibiscus Sabdariffa Flower*, Rosa Centifolia Flower.

* Ekologisk råvara.

Normalstor:85g
Mini:18g

Recensioner

  1. AnnaSara

    Är så nöjd med detta fasta schampo! Köpte en liten för att prova på mitt självlockiga röda hår ,med känslig och irriterad hårbotten. Bästa schampot jag haft! Lätt att arbeta upp ett skum och lätt att skölja ur.Doftar precis lagom med. Har kompletterat med balsam/inpacknings kaka.

    • carina

      Va roligt att höra att du är nöjd.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *