[woo_store_vacation]

Älskade doftvax

Alla kommer vi i kontakt med olika dofter dagligen som både väcker minnen från vår barndom och påverkar våra sinnen. Just eteriska oljor med deras olika egenskaper har en inverkan på vårt psykiska mående. Lavendel som många känner igen har en lugnande effekt på oss medan citrusnoter verkar upplyftande.

Grön Lycka erbjuder doftvax med eteriska oljor och doftoljor. Du hittar allt ifrån blommiga, söta fruktiga, fräscha, friska, mjuka, varma och jordiga varianter. Hitta din favorit till hemmet.

Vaxet i kakan fungerar som en bärare för doftessenserna. När man tänder en aromalampa värms vaxet upp och doftämnena sprids ut i luften. Vaxet förångas inte utan blir kvar i skålen.

Är det så att doften tagit slut och man vill fylla på med nytt vax kan man ta en bomullstuss och försiktigt suga upp smält vax. Sen fyller man på med nytt.

Använt vax får inte slängas i vasken utan ska sophanteras.

Tips: Ett enkelt sätt är att ställa in en aromalampa i frysen. Tänk bara på att den ska inte precis ha använts och vara varm utan den ska ha svalnat. Ha bara aromalampan en kort stund annars finns risk för att den spricker. Vaxet drar ihop sig (ca 15 min). Väl ute ur frysen kan vaxet lätt pillas bort. Denna metod är enkel och smidig.

Titta gärna på vår doftvax här: https://www.gronlycka.se/produkt-kategori/doftvax/