Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr.

Green Clean Tvål

$11,65

Unik handgjord ekologisk multitvål för hela hemmet.

Vegansk.

Rensa

- +

Artikelnr: 7001 , ,

Beskrivning

Green Clean är vår handgjorda effektiva hushållstvål med många användningsområden. Är en dryg, mild och skonsam disk-städ-tvätt tvål för hela hemmet. 

Tillverkad på ekologiska råvaror kombinerade med örternas kraft. Tvålkroppen består endast av förtvålade vegetabiliska kokos-och rapsoljor för rengörande egenskaper. Bikarbonat tar bort lökdoft och dålig lukt. Ekologiskt socker ger tvålen extra lödder. Tea tree är bakterie- och svamphämmande. Citron rengör skonsamt och effektivt.

Njut av rena och fräscha ytor fria från kemikalier.

Håller konsistensen väl och är mycket dryg. Låt torka mellan användningarna för då varar tvålen längre.

Litet tips. Investera i minst två tvålar och varva mellan dom. Då hinner dom torka till ordentligt mellan tvättarna.

Dessutom är tvålen hundra procent nedbrytningsbar. Plastminimera hemmet genom att välja fast tvål med många användningsområden. Vi tänker på miljön.

Instruktion:
Handdisk: Använd borste eller svamp. Blöt upp svampen och gnugga tvålen. Diska sen som vanligt.

Fläck: För rengöring av fläckade ytor, textilier, köksytor, i ugnen, i badrummet. Blöt upp ytan och löddra upp tvålen där den ska användas. Skölj av med vatten.

Tvätt: Riv 1 msk och smält flingorna i 1 dl varmt vatten över natten. På morgonen är flingorna lösta och du har fått flytande tvättmedel som avses för en tvätt.

Tvålvikt: 110g

Innehåll: Sodium canolate*, sodium cocoate*, aqua, glycerin, sodium lactate, sodium bicarbonate, sugar*, Citrus limonum*, Melaleuca Alternifolia*, citral**, limonene**, linalool**, geraniol**

* ekologisk råvara
** finns naturligt i eterisk olja

 

Ytterligare information

Storlek

Normal storlek, Normal storlek förpackningsfri

Recensioner

 1. Pernilla

  Denna tvål är den bästa städtvål. Jag använder den att ta bort fläckar från kläder och den tvättar allt rent utan att lämna en fet hinna. Rekommenderar varmt!

  • carina

   Härligt att Green Clean fungerar bra. Vänligen Carina

 2. Maria

  Fantastisk städtvål. Så nöjd med resultatet!

 3. Sarah

  Oj vad jag har letat efter en miljövänligt och effektiv städtvål! Äntligen har jag hittat en! Så effektiv! Tog till och med bort den envisa mossan på min betongkatt jag har i trädgården…så som jag har kämpat under åren med min ”gröna katt”. Nu kan jag inte vara utan denna fantastiska tvål…Allt blir skinande rent…Grön Lycka i sitt esse!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *