We will be closed for summer vacation during the weeks 28-30 (July 5 – July 28). We will be back at the office on July 29. During this time period no orders can be made.

We would like to wish all of our customers, retailers and friends a relaxing and sunny summer.

Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr.

Green Clean Tvål

119kr

Unik handgjord ekologisk multitvål för hela hemmet. Njut av rena och fräscha ytor fria från kemikalier.

Rensa

Artikelnr: 7001 , ,

Beskrivning

Green Clean är vår handgjorda effektiva hushållstvål med många användningsområden. Är en dryg, mild och skonsam disk-städ-tvätt tvål för hela hemmet. 

Tillverkad på ekologiska råvaror kombinerade med örternas kraft. Tvålkroppen består endast av förtvålade vegetabiliska kokos-och rapsoljor för rengörande egenskaper. Bikarbonat tar bort lökdoft och dålig lukt. Ekologiskt socker ger tvålen extra lödder. Tea tree är bakterie- och svamphämmande. Citron rengör skonsamt och effektivt.

Tvålen håller konsistensen väl och är mycket dryg. Den är hundra procent nedbrytningsbar och är därmed snäll mot både huden och miljön.

Instruktion:
Handdisk: Använd borste eller svamp. Blöt upp svampen och gnugga tvålen. Diska sen som vanligt.

Fläck: För rengöring av fläckade ytor, textilier, köksytor, i ugnen, i badrummet. Blöt upp ytan och löddra upp tvålen där den ska användas. Skölj av med vatten.

Tvätt: Riv 1 msk och smält flingorna i 1 dl varmt vatten över natten. På morgonen är flingorna lösta och du har fått flytande tvättmedel som avses för en tvätt.

Tvålvikt: 110g

Välj fast hantverkstvål med många användningsområden och börja plastminimera badrummet och hemmet. Tvålen levereras i återvinningsbar förpackning eller förpackningsfri. Vi tänker på miljön och utgår från ett Zero Waste koncept.

Tips: Låt tvålen torka mellan användningarna eller investera i två tvålar och varva mellan dem. Vi erbjuder tvålfat och magnetisk tvålhållare som tillbehör.

Innehåll: Sodium canolate*, sodium cocoate*, aqua, glycerin, sodium lactate, sodium bicarbonate, sugar*, Citrus limonum*, Melaleuca Alternifolia*, citral**, limonene**, linalool**, geraniol**

* ekologisk råvara
** finns naturligt i eterisk olja
Vegansk

Ytterligare information

Storlek

Normal storlek, Normal storlek förpackningsfri

Recensioner

 1. Pernilla

  Denna tvål är den bästa städtvål. Jag använder den att ta bort fläckar från kläder och den tvättar allt rent utan att lämna en fet hinna. Rekommenderar varmt!

  • carina

   Härligt att Green Clean fungerar bra. Vänligen Carina

 2. Maria

  Fantastisk städtvål. Så nöjd med resultatet!

 3. Sarah

  Oj vad jag har letat efter en miljövänligt och effektiv städtvål! Äntligen har jag hittat en! Så effektiv! Tog till och med bort den envisa mossan på min betongkatt jag har i trädgården…så som jag har kämpat under åren med min “gröna katt”. Nu kan jag inte vara utan denna fantastiska tvål…Allt blir skinande rent…Grön Lycka i sitt esse!

Lägg till en recension

Your email address will not be published. Required fields are marked *