We will be closed for summer vacation during the weeks 28-30 (July 5 – July 28). We will be back at the office on July 29. During this time period no orders can be made.

We would like to wish all of our customers, retailers and friends a relaxing and sunny summer.

Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr.

Sunlit Shimmer Schampo

59kr189kr

Vid köp av en schampokaka plockar teamet från Clean Sea en PET flaska.

Rensa

Beskrivning

Handgjort lerschampokaka med uppfriskande eteriska oljor från pepparmynta och rosmarin, som balanserar och stimulerar cirkulationen i hårbotten. Tillsammans motverkar de mjäll och irritation. Rengör håret på varsamt sätt, ger fin glans och motverkar frissigt hår.

Kaolinlera är rikt på kisel, stärker håret och ger även en detoxeffekt. Milda rengörande ingredienser som ger ett krämigt och fylligt lödder.

Vår schampokaka har ett balanserat pH-värde för en välmående hårbotten och hår, vilket inte kräver någon surskölj. Återfukta gärna med en balsamkaka och boosta med exklusiva oljor.

Den är koncentrerad av 100% hårvänliga råvaror, utan vatten. Fritt från silikoner, onödiga ämnen och syntetiska konserveringsmedel.

Förvaras i normal rumstemperatur. Låt torka mellan användningarna. Perfekt att ta med på resorna. Inget spill och kladd.

Vi erbjuder även en mindre variant av schampokakan, en provapå minikaka som motsvarar ca 5-10 användningar beroende på hår och längd.

Sunlit Shimmer normal storlek levereras i återvinningsbar pappförpackning men även förpackningsfri. Minikakan är alltid förpackningsfri. Vi tänker på miljön och utgår från ett Zero Waste koncept.

Hårtyp: Alla, även färgat hår.

Instruktion: Mjuka upp kakan genom att blöta upp den försiktigt under några sekunder så att ingredienserna lättare frigörs. Stryk den direkt över blött hår, massera in löddret och fördela det jämnt med fingrarna. Skölj sedan som vanligt. Upprepa schamponeringen vid behov. Avsluta gärna med vårt vårdande balsamkaka Queens Of Volume Hårbalm.

Olika schampovarianter:
Normalstorlek: 85g
Minikaka: 18g, som är en mindre storlek av schampokakan, en s.k provapå liten storlek.

Ingredients: Sodium Cocoyl Isenthionate, Kaolin, Decyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Aqua, Sodium Anisate, Cocos Nucifera Oil*, Lactic Acid, Sodium Lactate, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Centaurea Cyanus (cornflower), Limonene**.

* Ekologisk råvara
** förekommer naturligt i eteriska oljor
Vegansk.

Svårt att välja schampo? Läs mer här Ta hand om din hårbotten

Recensioner

 1. Aniko Caron

  Min dotter börjar få fet hår och detta schampo balanserar hårbotten väldigt bra. Hon är nöjd.

  • carina

   Härligt att schampot passar bra/Carina

 2. Rebecca

  Jag har använt detta schampo med tillhörande balsam och jag är helt frälst! Jag har tjockt lockigt blonderat hår som efter två graviditeter inte alls mår så bra. Men detta schampo är det bästa jag någonsin testat! Nu har jag även köpt till min mamma i födelsedagspresent. Kommer aldrig köpa något annat schampo än era schampo kakor.

  • carina

   Tack för din feedback. Härligt att produkterna passar bra. /Carina

 3. Linnea

  Bästa schampot! Aldrig använt något så bra. Innan behövde jag använda !4! produkter i håret för att få ett bra resultat, nu använder jag detta och ”matchande” balsam och får ett mycket bättre resultat. SÅ VÄRT DET. Extra plus att det är veganskt.

 4. Linda

  Jag älskar detta schampo. Efter att ha börjat använda detta så har jag svårt att tro att jag någonsin ska kunna gå tillbaka till de shampon jag tidigare använt. Håret både känns och ser friskt ut. Håller sig rent länge. Plus att jag älskar doften. Finns det inte balsam med samma doft?

  • carina

   Härligt att du tycker om Sunlit Shimmer. Vi erbjuder Queens of Volume balsamkaka sam har samma doft av pepparmynta och rosmarin.

 5. Christina

  Äntligen har jag hittat ett schampo som fungerar för mitt tunna hår. Håret känns luftigt och med Queens of Volume balsamkaka blir det fin volym och glans. Sluta aldrig göra detta schampo!

 6. Kristina

  Fick prova av en slump hemma hos mor min där inget konventionellt schampo fanns att tillgå. Helt fantastiskt resultat från första tvätt. Mitt långa annars torra och statiska hår blev rent, mjukt och följsamt. Dessutom håller sig håret rent längre än med mitt vanliga schampo. En riktig toppenprodukt helt enkelt! (Kombinerat med volymbalsamkakan)

 7. Pia H

  Lättanvänd och underbar doft. Har längre hår och använder balsamkaka till. Supersmidigt!

 8. Annika

  Jag har precis börjat köpa hårdtvål och schampokakor! Tidigare brukade jag inte tänka så mycket hur mitt hår reagerade på olika sorters schampo. Men wow! Mitt tjocka vågiga hår älskade denna schampokaka. Det märktes på en gång! Den gav ifrån sig ett mjukt härligt lödder och uppfriskande doft.

  • carina

   Härligt att höra att den passade bra. Hälsningar Carina

 9. Silvia

  Bästa schampot som finns. Otroligt dryg och håret blir så rent och fint samt doften är så härlig. Älskar verkligen detta schampo, kan inte vara utan den.

  • carina

   Va roligt att höra att du är nöjd. Det gör skillnad att använda bra råvaror. Naturen har mycket fint för vår kropp. /Grön Lycka

 10. Cecilia Hagström

  Schampokakan funkar oväntat bra till mitt torra, lockiga och krävande hår! Jag var lite skeptisk eftersom jag har svårt att hitta schampon som passar mitt hår, men jag köper för tredje gången nu. Den fräscha känslan av pepparmint i hårbotten är ett extra plus! Prisvärd bland ekoschampon.

  • carina

   Härligt att höra. Vi lägger stor vikt vid att hitta fina råvaror som gör gott för håret. /Grön Lycka

 11. Pia

  Inte så drygt i längden. 189 kr räckte i 6 månader, det ger inte en stor skillnad mot att använda vanliga schampoot. Jag ger en trea pga priset. Balsamkakan däremot är inte ens hälften så stor, så där ger jag ett slag för.

  • carina

   Tack för din feedback. Schampokakan är utvecklad att hålla upp till den tiden du anger. Drygheten är en egenskap och vi lägger stor vikt vid att innehållet består av fina råvaror som håller hår och hårbotten friska. /Grön Lycka

Lägg till en recension

Your email address will not be published. Required fields are marked *