Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr.

Konjac Svamp Grönt Te

$8,51

Naturlig rengöringssvamp med grönt te.

Vegansk.

Slut i lager

Beskrivning

Är en helt naturlig mild rengöringssvamp utan konserveringsmedel som funkar bra för ansiktet men även på kroppen. 

Konjaksvampen kommer från den välkända konjacroten som växer i Asien. Där har den varit en del av mångas skönhetsrutiner ända sedan lång tid tillbaka. Den är biologiskt nedbrytbar då den består av vegetabiliska fibrer. 

Den peelar skonsamt och ökar blodcirkulationen utan att irritera huden. Den avlägsnar effektivt döda hudceller. Innehåller grönt te som är rikt på antioxidanter och vitaminer.

Vi rekommenderar att man inleder rengöringen av ansiktet med en av våra spatvålar (anpassad till hudtyp), därefter blötlägger man svampen och masserar över ansiktet. Är perfekt vid sminkborttagning men använd inte svampen på ögonlocken. Mascara eller annan ögonmakeup bör tas bort med ansiktsolja eller liknande produkt.

I torrt tillstånd är den hård men lätt, påminner om en pimpsten. När man blöter upp den blir den mjuk.

Användning:

Blöt svampen i vatten tills den är mjuk och genomfuktad. Krama ur vattnet utan att vrida den. Massera varsamt över ansiktet eller kroppen.  När du har börjat använda svampen är den hållbar i ca 3 månader. Efter användning häng upp och låt torka så att den inte börjar mögla. Det går även bra att emellanåt rengöra den med kokande vatten. Låt den koka i en kastrull under några minuter.

Passar alla hudtyper.

 

Recensioner

  1. Sandra

    Blev verkligen positivt överraskad av denna fantastiska svamp. Huden känns helt fantastisk efteråt

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *