We will be closed for summer vacation during the weeks 28-30 (July 5 – July 28). We will be back at the office on July 29. During this time period no orders can be made.

We would like to wish all of our customers, retailers and friends a relaxing and sunny summer.

Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr.

Troll Raktvål

189kr

Upplev en rakning med ett marängliknande lödder som ger ett fint glid och en skön postshave känsla. Både för män och kvinnor.

Beskrivning

Raktvål med fräsch doft av bergamott, grapefrukt, ananas och noter av persika. Vi boostar raktvålen med kokosmjölk, jojobaolja och glycerin för att vårda, mjukgöra och återfukta huden. Ger ett fylligt, härligt krämigt lödder med ett perfekt glid.

Tvålkroppen skiljer sig helt från våra vanliga tvålar. Här är det fokus på att få fram ett fast lödder som varar samtidigt som fukt tillförs.

Gammaldags handgjord raktvålspuck tillverkad i små satser. Att lyfta hantverk från förr in i dagens moderna tid är en del av charmen i utvecklingen och tillverkningen av raktvålen.

Vi rekommenderar att raka med Säkerhetshyvel då denna ger en nära rakning och toppenresultat. Vi föreslår också säkerhetshyveln då många rakhyvlar innehåller plast. Ännu ett sätt att plastminimera badrummet.

Storlek: Aluminiumburk med en höjd på 4,5 cm och en diameter på 9 cm.
Vikt: 150g.

Instruktion: Bygg upp löddret med rakborste direkt i burken. Applicera sen på ansikte/ben. Raka och skölj väl. 

Avsluta gärna rakningen med ett sammandragande ansiktsvatten och vårdande kräm. Mer information under ansiktsvård.

Ingredients: Potassium Stearate, Sodium Stearate, Potassium Cocoate*, Sodium Cocoate*, Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Potassium Jojobate*, Sodium Jojobate*, Parfum, Coconut Milk Powder, +/- Mica, CI 77891, CI 77492, Limonene**, Benzyl Benzoate**, Hexyl Cinnamal**.

 * Ekologisk råvara
** Närvarande i ftalatfri doftolja

Vegansk

Recensioner

 1. Caroline

  Troll raktvål doftar verkligen så gott!!! Fruktig, exotisk samtidigt som den har en jordig ton. Gillar att tvålen är så lättanvänd, det blir ett krämigt lödder och att huden blir så mjuk och len efter rakning. Definitivt min favorit tvål för rakning!

 2. Conny

  Troll är en mycket väldoftande tvål (jag som alltid hade trott att Troll skulle lukta jordiga och djuriska).Tvålen löddrar upp lätt, löddret har en glänsande yta och du kan få ett tjock lödder eller ett tunnare lödder, det är upp till dig (jag gillar ett tjockare lödder när jag rakar ansiktet, men vill ett tunnar lödder när jag rakar skallen). Tvålen har en bra halkighet, både under rakningen och mellan passeringarna.

  • carina

   Tack för din recension 🙂

Lägg till en recension

Your email address will not be published. Required fields are marked *