Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr.

Lights Out Rapsljus

199.00kr

Rapsvaxljus Lights Out är handgjort i natursköna Häjla med fälten inpå knuten. Vi bjuder på en unik ljusdesign med lätta naturliga dofter från eteriska oljor. Elegant ljusvas med lock.

2 i lager

- +

Beskrivning

Lights Out rapsvaxljus med lätt och mjuk doft från citrus och cederträ eteriska oljor. Sprakande träveke för en mysig känsla. Ljuset kommer i elegant glasvas med lock som sen kan användas till andra ändamål.

Vi tar avstånd från GMO grödor och har valt att inte tillverka ljus på soyavax då det ofta erhålls som genmodifierat med ursprung från USA. Grön Lyckas rapsvax är fritt från GMO och tillverkas i Europa. Att välja rapsvax är mer klimatsmart då det inte behöver fraktas lika långt som exempelvis soyavax. Det är ett rent och naturligt vax som inte avger några farliga partiklar.

Instruktion: När ljuset tänds låt det brinna så hela ytan (polen) är smält. Detta för att undvika tunnel. Låt ljuset brinna i minst 2 h.
När det är släckt trimmas veken genom  att enkelt nypa bort det brända. När ljuset inte är tänt rekommenderas locket på för att bevara de eteriska oljorna.

165g
Brinntid upp till 35 h

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lights Out Rapsljus”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *