Fri frakt inom Sverige vid köp över 500kr.

Green Clean Ekotvål

109.00kr

I vår zerowaste familj ingår även ekotvålen Green Clean som fungerar som en allrengöringstvål. Hur många rengöringsprodukter har du i hemmet? Vi älskar att skapa allt-i-ett produkter! Allt för miljön! Används som en allround tvål för hela hemmet. Green Clean är en disk-städ-tvätt tvål som rengör effektivt och avlägsnar dålig lukt. Mild och skonsam rengöringsprodukt tillverkad på ekologiska råvaror kombinerat med örternas kraft för att verka svamp- och bakteriedödande. Green House Collection är serien där Grön Lyckas naturliga rengöringsprodukter finns. Först ut är Green Clean.

Vegansk.

- +

Beskrivning

Tvålkroppen består endast av förtvålade vegetabiliska kokos-och rapsoljor för rengörande egenskaper. Bikarbonat tar bort lökdoft och dålig lukt. Ekologiskt socker ger tvålen extra härligt lödder. Tea tree är bakterie- och svamphämmande. Citron rengör skonsamt och effektivt.

När du städar i hemmet blir det alltid restprodukter kvar på ytorna från kemikalier. Det är inget man vill få in i kroppen. Därför tog vi fram denna fasta tvål som rengör samtidigt som bakteriehämmande tea tree och citron avlägsnar bakterier, sporer och svamp.

Blöt upp en svamp och gnugga tvålen. Löddra sen upp i kylen, på köksytorna, matborden, där du vill damma rent, i ugnen, badrummet. Skölj av med vatten. Njut av rena och fräscha ytor som är fria från kemikalier.

Instruktion:
Handdisk: Använd borste eller svamp. Blöt upp och massera på tvålen.

Fläck: För rengöring av fläckade ytor, som textilier och köksytor. Blöt upp ytan och löddra upp tvålen där fläcken ska avlägsnas.

Tvätt: Riv 1 msk och smält flingorna i 1 dl varmt vatten över natten. På morgonen är flingorna lösta och du har fått flytande tvättmedel som avses för en tvätt.

Innehåll: Sodium canolate*, sodium cocoate*, aqua, glycerin, sodium lactate, sodium bicarbonate, sugar*, Citrus limonum*, Melaleuca Alternifolia*, citral**, limonene**, linalool**, geraniol**

* ekologisk råvara
** finns naturligt i eterisk olja

130g

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Green Clean Ekotvål”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *