[woo_store_vacation]

Framtiden är schampokakor

Är det något vi satsar helhjärtat på att utveckla så är det fasta schampokakor. Behagligt stora för att passa fint i handen, koncentrerade av kraftfulla och milda ingredienser för att skapa välmående hår och hårbottnar.

Doserar man med en flytande produkt är det lätt att överdosera. Men drar du schampokakan över håret samtidigt som du löddrar upp med fingrarna märker du exakt hur mycket som krävs till just ditt hår. Vi rekommenderar alltid att du schamponerar håret två gånger. Första gången för att lösa upp orenheter. I andra omgången sköljer du bort det ordentligt. Håret står redo för behandling av återfuktande balsamkaka. Men mer om det i en annan artikel.

Att kroppen ska må bra både inifrån och ut är A och O i Grön Lyckas hälsotänk. Vi använder enbart milda ingredienser med rätt pH för rengöring av håret. Här hittar ni inga sulfater (SLS). Kroppens naturliga syramantel bevaras. Syramanteln ligger i hudens översta lager (epidermis) och är uppbyggd av fettsyror, fettalkoholer och salter. Det är vårt skydd mot yttre angrepp.

En schampokaka motsvarar flera flaskor med flytande innehåll. Det blir många plastflaskor som sparas in. Dessutom med minimalt av vatten. Vatten är en dyrbar resurs. Fantastiskt klimatsmart att både skippa plast och vatten.

Inte testat än? Då är det dags. Framtiden är fasta schampokakor!

Vi rekomenderar

Artikelns produkter

Fler artiklar

Tänk på vattnet

Det doftar för mycket

Ringblomma – Calendula officinalis